Doe een gift

Het verhaal van

Anna, Lena en Julie

Anna heeft kanker. Het is ongeneeslijk. Haar twee dochtertjes, Lena en Julie, blijven helemaal alleen achter. 

Anna heeft kanker. Het is niet meer te genezen. Haar grootste bekommernis is de zorg voor haar dochtertjes, Lena en Julie.
 
Deze mama staat er helemaal alleen voor en kan met moeite de eindjes aan elkaar knopen. De leefomstandigheden van dit gezinnetje zijn werkelijk schrijnend. Toen Anna hoorde dat ze ongeneeslijk ziek is, stortte haar hele wereld ineen.

Ik voelde me al lang zo vermoeid. Ik had wat buikklachten. Maar als alleenstaande mama stond ik daar niet bij stil. Al mijn zorg gaat naar de kindjes. Ik heb geen geld voor een doktersbezoek voor mezelf.
 
Maar toen de pijn steeds heviger werd, moest ik me wel laten onderzoeken. En toen hoorde ik het verdict. Kanker. Uitgezaaid. Er is geen medische hulp meer mogelijk. Geen enkele behandeling kan me nog redden.

DE WANHOOP NABIJ

Anna heeft niet veel tijd meer. Ze maakt zich grote zorgen over de toekomst van haar dochtertjes.
 
Eerst wou ik het niet geloven. Dit kan niet. Ik moet voor mijn kindjes zorgen. Ze zijn nog zo klein, slechts vijf en drie jaar oud. Dit mag niet met me gebeuren.
 
Nadien kwam de woede. Waarom?! Hoe wreed is het toch dat net ik, ik die helemaal alleen ben met mijn dochtertjes, kanker krijg. Bij wie zullen mijn meisjes terechtkomen?

 
Lena, de oudste van de twee meisjes, begrijpt niet waarom haar mama in bed blijft liggen en maar niet beter wordt.

We moeten dringend dit eenzame gezin helpen en een warme opvangplek zoeken voor de twee meisjes.
“Ik geef mijn mama wat water, met een rietje. Ik hou de beker goed vast met mijn twee handen, zoals mama me geleerd heeft. Maar ze drinkt niet zo veel;

Julie heeft beertje, haar lievelingsknuffel, bij mama gelegd. Ik stop ze samen onder het dekentje en geef mama een kusje. Dat moet toch helpen? Dan zal ze toch beter worden?”   

UW HULP VOOR ANNA EN HAAR DOCHTERTJES

Anna zal jammer genoeg niet beter worden. Dit gezin heeft dringend hulp nodig. Want het is voor de doodzieke Anna heel moeilijk om te denken aan alles wat nu nog in orde moet gebracht worden. Aan al die papieren die voor haar liggen.
 
Met uw steun zullen we Anna bijstaan om alle papieren en administratie in orde te brengen. We zullen Anna en haar dochtertjes liefdevol begeleiden. Kortom, dankzij u wordt er hard gewerkt aan een goede en warme opvang voor de meisjes. Hun verdriet zal een plaatsje in hun hart krijgen en het afscheid zal sereen verlopen. 
Help Nu!